سیستم دفاعی بدن خانم های حامله پایینتر از دیگران است به همین دلیل احتمال سرایت ویروس کرونا در خانم های حامله بیشتر از خانم های غیر حامله است. روی این ملحوظ خانم ها باید توصیههای صحی را در ارتباط به کرونا بیشتر رعایت کنند.
با توجه به انتشار ویروس کرونا در کشور و از آنجا که مقاومت بدن خانم های حامله در مقایسه با خانم های غیر حامله و مردان کمتر است، آنان باید تدابیر وقایوی را بیشتر رعایت کنند چراکه حاملگی باعث کاهش سیستم دفاعی بدن میشود و زودتر دچار امراض خواهند شد.
شستن مکرر دستها، پرهیز از روبوسی و دست دادن و خودداری از حضور در خارج از خانه و تماسهای غیرضروری و دور ساختن اضطراب از خانم حامله که اضطراب خود در پایین آوردن مقاومت بدن رول بسزا دارد مورد توجه بیشتری قرار گیرد،ضمن اینکه احتمال سرایت ویروس کرونا در خانم های حامله در زمان حضور در جامعه و ارتباط با افراد دیگر بیشتر از خانم های غیر حامله است. زمان ابتلا این ویروس یعنی از هنگامی که این ویروس وارد بدن میشود تا ظاهر شدن علائم آن ۱۴ روز است. این علایم میتواند تا یکماه در نزد فرد موجود باشد، و احتمال بهبودی آن ۸۰ درصد است. اما در نزد خانم های حامله با توجه به پایین بودن مقاومت بدن شان پروسه بهبودی زمانگیر خواهد بود.
و در این وضیعیت حساس خانم های حامله باید ضمن رعایت نمودن تدابیر وقایوی حفظ الصحوی، لازم است از غذا های که حاوی مقدار کافی پروتئین، سبزیجات و میوه جات ایکه غنی از ویتامین سی باشد استفاده نموده و موضوع بسیار مهم اینکه به هر شکل ممکن سیستم دفاعی بدن خویش را بلند برده و از استفاده غذا های خارج از منزل خودداری نمایند